Township

Township apa itu township . township sebenarnya salah satu game yang kitepunye main sewaktu menjaga hubby di hopsital. Lama juga hubby di hospital ¬†hmmmm… 7 hari tu. best juga main game ini sebab dia menguji minda untuk kita membina bandar sendiri. Tiada bantuan dari mana mana pihak.. nak buat macam mana dah tak larat dah…

Details

MWW Stylish Workshop

MWW Stylish Workshop n3 pending kat draft, lupa nak publish disebabkan kesibukan. workshop anjuran majalah The Malaysian Women’s Weekly. Lokasi workshop kali ini di Mark & Spencer di KLCC. Bermula jam 0930 ramai tetamu menghadirkan diri untuk pendaftaran. Yang penting tiada bayaran di kenakan cuma memerlukan kitepunye menghantar email untuk memberitahu yang kitepunye berminat. Selepas…

Details

Rindu

Rindu. Saya merindui. Saya merindui suasana family saya yang dulu. Saya inginkan kehidupan yang dulu penuh dengan gelak ketawa buat segalanya bersama tetapi sekarang tiada lagi. Saya rindukan suasana itu. Bila agaknya saya akan dapat balik suasana rindu itu kembali

nukilan dari owner blog