Tongue

Tongue… Dalam bahasa malaysia- lidah Lidah memang digunakan utk merasa Lidah salah satu bahagian digunakan juga masa berkata kata Seperti di bawah.. Lidah tidak bertulang.. Ada yang kata ia tidak kuat.. Hakikatnya lidah yang paling berkuasa dan paling kuat.. Sebab dengan kata kata saje ia membolehkan sesorang itu -patah hati -putus harapan -kecil hati –…

Details

Island BBQ Steambot

Island BBQ Steambot Teringin nak makan steambot tapi nak kan kelainan.. Biasa makan kat seoul garden kali ini tukar venue lak. So cari and mencarilar kitepunye. Dah goggle nama tempat…Dah kena gps lah jalan…Siap terlepas simpang gak… Masa masuk jalan ke tempat ini nampak macam scary jap sebab kiri kanan umah sahaja. Ala ala bucu hujung jalan baru nampak…

Details

renungan

Renungan Memang betul kan Apa yang berlaku tak  akan bolih diputar balik… Ke tong sampah ianya Untuk yang sekarang ia seakan akan berita terkini hiburan sensasi esok lusa lak tak tahu macam mana… Apa yang brlaku… Who, whom, what, where, when n how… Soalan yang selalu brmain di fikiran Adakah hari hari kite seperti di…

Details