Pameran Doraemon di Kuala Lumpur

Pameran Doraemon di Kuala Lumpur hmmm… kalau benar nak pergilah. kalau dapat buat review lagi bestkan. Katanya watak kartun popular ini Doraemon akan berada di Kuala Lumpur mulai pertengahan bulan Disember 2013. Malaysia adalah negara yang pertama yang akan menjadi tuan rumah untuk pameran Doraemon di South East Asia Dikatakan juga 100 hari sahaja akan…

Details

Township

Township apa itu township . township sebenarnya salah satu game yang kitepunye main sewaktu menjaga hubby di hopsital. Lama juga hubby di hospital ¬†hmmmm… 7 hari tu. best juga main game ini sebab dia menguji minda untuk kita membina bandar sendiri. Tiada bantuan dari mana mana pihak.. nak buat macam mana dah tak larat dah…

Details

MWW Stylish Workshop

MWW Stylish Workshop n3 pending kat draft, lupa nak publish disebabkan kesibukan. workshop anjuran majalah The Malaysian Women’s Weekly. Lokasi workshop kali ini di Mark & Spencer di KLCC. Bermula jam 0930 ramai tetamu menghadirkan diri untuk pendaftaran. Yang penting tiada bayaran di kenakan cuma memerlukan kitepunye menghantar email untuk memberitahu yang kitepunye berminat. Selepas…

Details