Bayang- bayang

Bayang- bayang. Tengah busy update entri,kids tengah busy layan Upin & Ipin. Cerita yang kids layan, masa rumah Upin& Ipin tiada elektrik. Selepas habis membuat kerja sekolah mereka bermain bayang- bayang hinggakan Kak Ros datang… Bila Kak Ros datang apa lagi semuanya takut kena marah tetapi hakikatnya Kak Ros pun join sekali… terimbau kembali zaman…

Details

Lawak ke Der 3…

Lawak ke Der 3 Masa memula nampak banner Lawak ke Der 1 dan 2 di Istana Budaya teringin sekali nak pergi. Bila call kat Istana Budaya nak tanya tentang tiket always sangathabis ataupun ‘sold out’. Frust… hishhhh siapalah yang tak frust bila tak dapat beli dan lagi tak.dapat tengok Lawak Ke Der.. Fi Istana Budaya…

Details

Banjir..Kuantan..

Banjir.. Kuantan Pada semua yang dah membaca atau mendengar berita di TV mahupun di radio, kebanyakan kawasan di pantai timur sedang banjir sekarang ini. kitepunye sedih sangat sebab tengahari tadi dapat 3 panggilan yang agak sedih. gambar penduduk sekitar sungai lembing kredit pic : sinarharian 1. Rumah makcik kitepunye di kuantan di masuki air, biasanya…

Details